Registeren Inloggen

Elles test een robotstofzuiger | Wondere Wereld

In de wondere wereld van de techniek is Elles de Bruin niet zo thuis. Er zijn steeds meer apparaten die zeggen dat ze het leven makkelijker maken. Maar is dat ook zo of werken ze veel te ingewikkeld? In deze video test Elles een robotstofzuiger.

Oneindig veel draadjes

Het apparaat moet opgeladen worden dus pakt ze het snoertje. “Hoeveel van dit soort draadjes heeft u in huis? Ik heb er driehonderdduizend, ik weet straks echt niet meer bij welk apparaat dit draadje past. En wie verzint het om om dit snoertje weer en of ander ingewikkeld dingetje te doen dat ik er bijna niet af krijg”, vraagt Elles zich af.

Liever (g)een robotstofzuiger?

Ze stopt het draadje in een gaatje op het apparaat en komt na een half uur terug om te zien of het is opgeladen. Maar nee hoor. Er was nog een gaatje waar het snoertje eigenlijk in moest. De gebruiksaanwijzing van het apparaat is natuurlijk in het Engels. “En ik haat gebruiksaanwijzingen”, roept Elles gefrustreerd uit. “Make life intelligent” staat er geschreven. “Nou, eens kijken of mijn leven hier intelligent van wordt.” Na meer dan een uur prutsen krijgt Elles het apparaat aan de praat. “In deze tijd had ik heel mijn huis kunnen stofzuigen met mijn gewone stofzuiger.”

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

Meer Wondere Wereld?

Wilt u meer zien van de Wondere Wereld van Elles? Abonneer uzelf dan op ons Youtube kanaal of bekijk hieronder de volgende aflevering.

Elles test een deelscooter van Felyx

Geef een reactie

Reactie

    Ik lees “En ik haat gebruiksaanwijzingen”. Dan lees ik ¨Na meer dan een uur prutsen krijgt Elles het apparaat aan de praat”. Ik lees “In deze tijd had ik heel mijn huis kunnen stofzuigen met mijn gewone stofzuiger.”

    Als je nu het stereotype van een, niet te snugger, persoon wilt adverteren is dit een hele goede. Had ze alleen de plaatjes in de handleiding gezien (misschien kan ze slecht/niet lezen) dan had het apparaat al lang gewerkt. Kortom… beetje heel erg dom. Ik geloof dat men dit YouTube kanaal maar moet negeren….