Registeren Inloggen

Elles test een speaker | Wondere Wereld

Elles de Bruin duikt in de wondere wereld van de nieuwste applicaties en digitale apparaten die het leven makkelijker zouden moeten maken. Maar doen ze dat ook? In deze aflevering test Elles een bluetooth speaker.

Smartphone nodig voor de speaker

Vandaag opent Elles haar Wondere Wereld pakket en ziet gelijk dat er een speaker in zit. Er zitten weer de gebruikelijke stekkertjes bij en uiteraard heeft ze ook nu haar smartphone nodig.

Gaat het lukken?

Maar, ze krijgt de speaker aan de praat die nog eens allemaal gezellige kerstlichtjes blijkt te hebben ook! Zal het haar in een keer lukken om er muziek uit te krijgen of staat Elles weer een hoop frustratie te wachten..?

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

Meer Wondere Wereld?

Wilt u meer zien van de Wondere Wereld van Elles? Abonneer uzelf dan op onsĀ Youtube kanaal of bekijk hier nog een aflevering.

Elles test een drone | Wondere Wereld

Geef een reactie

Reactie

    Hallo Elles, gefeliciteerd, in 1 keer gelukt. Toch een opmerking. Als ik in het filmpje de lijst met jouw bluetooth apparaten zie dan is duidelijk dat je al vaker / meer speakers / apparaten hebt aangesloten (ge-paired) met jouw telefoon. Bijvoorbeeld een JBL-Go (ook een bluetooth speaker). De verbazing dat het werkt is dus… ja… goed gespeeld? Bedankt weer voor een leuk filmpje.