Registeren Inloggen

Elles de Bruin wenst u een gelukkig 2021!

2020 was voor velen een moeilijk jaar. Daarom kijkt Elles met verwachting uit naar wat dit nieuwe jaar ons gaat brengen. Kunnen we weer knuffelen met onze geliefden? Meldpunt houdt in ieder geval ook dit jaar weer de vinger aan de pols.

Kunnen we weer knuffelen?

Wat voor jaar gaat het worden? Iedereen is er enorm nieuwsgierig naar. Wordt 2021 het jaar waarin we zullen afrekenen met het coronavirus? Het jaar waarin we weer zorgeloos op bezoek kunnen bij onze vader en moeder, opa en oma? Dat we weer kunnen knuffelen? Weer een vakantiereis kunnen boeken? Met onze collega’s face to face kunnen vergaderen? Dat onze kinderen weer naar school mogen, examen kunnen doen, stage mogen lopen?

Hoop

Niemand weet het echt, maar er is met de vaccinatiecampagne die is begonnen, wel licht aan het einde van de tunnel. En die hoop houdt ons op de been. Want we hebben veel moeten inleveren het afgelopen jaar op sociaal en economisch vlak. En soms ook veel erger, want sommige mensen hebben dierbaren verloren als gevolg van de pandemie.

Wij houden de vinger aan de pols

Bij de opbouw van ons land na dit vreselijk ingrijpende jaar zal de redactie van Meldpunt de vinger aan de pols houden en uw verhalen blijven volgen. Verhalen over de nasleep van corona, over andere problemen in de zorg, over pensioenen, oplichting, financiën: onze redacteuren en verslaggevers gaan ermee aan de slag voor onze tv-uitzending en de website. Om u te helpen kwesties op te lossen. Dat kan alleen als u ons te blijft voeden met onderwerpen die wij voor u kunnen uitzoeken. Dus heeft u een melding voor ons, laat het weten op ons forum. En vanaf 15 januari is Meldpunt weer terug op tv. Gelukkig nieuw jaar!

Geef een reactie