Registeren Inloggen

Wilt u op tv praten over uw ervaring met alternatieve geneeswijzen?

Veel Meldpuntvolgers zijn positief over alternatieve geneeswijzen en willen dit in het basispakket. De komende maanden willen wij hierover een uitzending maken. Deelt u uw ervaringen met ons?

Basispakket

Op de column van Elles over alternatieve geneeswijzen reageerde u massaal. Zowel via de mail als op het forum van onze website. Veel lezers zijn positief over alternatieve dokters, zoals de osteopaat, chiropractor of acupuncturist. Wat hen betreft worden alternatieve geneeswijzen in het basispakket opgenomen. Een enkeling is hiertegen omdat veel van deze behandelingen niet wetenschappelijk bewezen effectief zijn.

Uw ervaring

Hierop komen wij in de najaarsuitzendingen van Meldpunt graag terug. Wat zijn uw ervaringen? Werd u goed geholpen terwijl de gewone dokter geen resultaat boekte? Of kwam u toch bij een kwakzalver die u een hoge rekening bezorgde, zonder oplossing voor uw medische probleem? Durft u hierover te praten op tv? Laat het ons weten via meldpunt@omroepmax.nl of laat een bericht achter op ons forum.

Geef een reactie

Reactie

    Er moet niet alles in het basispakket totdat echt bewezen is dat het mensen echt helpt, zoals bepaalde medicijnen die direct genezen bij inname, de zorgkosten zijn al hoog genoeg.