Registeren Inloggen

Al 7 maanden een slechte tv-verbinding bij T-Mobile

Tv kijken, bellen of appen: alles gaat via het internet. Dus is het enorm vervelend als dit niet goed werkt. Boele Hendriks heeft al 7 maanden problemen met de tv-verbinding van T-Mobile. En ook de lijn met de klantenservice is niet oké.

Geluid valt weg

Boele Hendriks (67) is al jaren klant bij T-Mobile. Hij heeft 4 contracten waaronder het T-Mobile Thuis abonnement voor bellen, internet en interactieve tv. Dit abonnement kost hem 76,35 euro per maand. Maar sinds hij nieuwe tv-kastjes heeft gekregen is de tv-verbinding slecht. “Het beeld loopt vast, het geluid valt weg, het kastje start uit zichzelf opnieuw op, enzovoort,” vertelt een gefrustreerde Boele. “En als dat 2 of 3 keer op een avond gebeurt, wordt dat vervelend.”

Punthoofd van de klantenservice

Boele belt keer op keer met de klantenservice. “Dan moest ik weer naar de meterkast, dan weer het kastje opnieuw opstarten, dan weer naar de meterkast en dat elke keer.” Ook stuurt T-Mobile een aantal monteurs, maar het probleem blijft. “Ik betaal iedere maand het volledige abonnementsgeld, maar krijg hier geen volledige prestatie voor.” Dus belt Hendriks met het spreekuur van MAX Ombudsman. Volgens Jeanine Janssen heeft meneer recht op waar hij voor betaalt: een goede verbinding.

Foute aansluiting

Als Jeanine Janssen zich er mee bemoeit, stuurt T-Mobile nog dezelfde dag een monteur. Hij vindt wél de oorzaak van het probleem: er is een aantal kabels niet goed aangesloten op de switch, het piepkleine kastje dat je aansluit op één van je tv HDMI-poorten. T-Mobile vindt het vervelend dat dit probleem 7 maanden heeft geduurd en gaat kritisch kijken naar de klantenservice. En Boele Hendriks krijgt als compensatie een bedrag van 500 euro.

Meer problemen

Boele Hendriks is niet de enige die klaagt over zijn tv-provider. Mattijs Smit heeft problemen met de werkwijze van tv- en internetprovider Youfone (zie het artikel hieronder).

Tv- en internetprovider Youfone laat bedenktijd te vroeg ingaan

 

Geef een reactie

Reactie

    Ik had een soort gelijke ervaring met Ziggo. na de verhuizing geen goed funcionerend internet, tv of bellen. Het viel telkens weg of deed het überhaupt dagenlang niet. Uiteindelijk 12 ! monteurs en 26 x bellen. Zij gaven aan dat ik als oudere vrouw niet goed kon omgaan met de huidige media! Zij beweerden zelfs dat ik in een telefoongesprek een nieuw abonnement bij hen had afgesloten! Pas bij dreiging het bij Max Meldpunt neer te leggen, gingen ze overstag en kon ik mijn abonnement opzeggen. Het blijkt te liggen aan het feit dat zij via de KPN bedrading leveren maar dna slechts via 1 vezel ipv 2 met als gevolg dat ik onvoldoende tot geen verbinding had als de 3 buren – jongelui die alles via internet deden – met internet bezig waren! Punten waardering voor Ziggo: -10: hun zaakjes niet op orde, niet eerlijk en ook nog discrimineren. Ben nu bij KPN heel tevreden tot de glasvezel komt eind van het jaar.