RegisterenInloggen
Leonie1992
Leonie1992
26 dagen geleden

Overlast gemeente bomen

26 dagen geleden

Beste Max,

Wij wonen sinds 2020 in ons huis in de gemeente Dongen en met veel plezier. Naast ons huis staan twee bomen en voor we het huis kochten hebben we nog gevraagd of we hier overlast van zouden hebben, maar dit was niet het geval volgens de makelaar en vorige bewoners.
Echter sinds onze intrek in september 2020 ondervinden iedere dag hinder van de bomen en hebben diverse meldingen gedaan, maar de gemeente geeft steeds nul op rekest. We zijn een slaaf van onze tuin puur door de bomen van de gemeente, omdat we iedere dag moeten vegen om onze tuin netjes te houden, mijn was zit onder de vliesjes in de zomer, zelfs ons eten wordt voorzien van de vliesjes van de gemeentelijke bomen, niet erg smakelijk. Dit zijn maar drie voorbeelden van de vele betreft de uitval van de bomen door de seizoenen en dagen heen. Daarnaast hangen de takken meters over de erfgrens. Uiteraard zitten er ook duiven in en die poepen heel onze plaats en poort onder. Al met al een hoop hinder.
We hebben al een paar keer aangegeven dat wij dan de bomen zelf willen snoeien als de gemeente dit niet doet. Vervolgens wordt er gedreigd door de gemeente dat ze BOA’s op ons gaan afsturen om ons in de gaten te houden.
We zijn nu bijna twee jaar bezig en zijn ten einde raad. Wat kunnen wij nu nog zelf doen om van deze hinder af te komen? Voor ons houd het namelijk ook een keer op.