Registeren Inloggen

Elles de Bruin: Meldpunt staat klaar voor u

Elles de Bruin schrijft regelmatig een column over iets dat haar opvalt, dwarszit of wat ze simpelweg heeft meegemaakt. Deze week schrijft Elles over de politiek en de eventuele gevolgen voor de Nederlandse Publieke Omroep (NPO).

Nieuw kabinet

Een nieuw jaar zal in dit geval een nieuw kabinet betekenen. En als we een centrum-rechts kabinet krijgen met PVV, BBB, NSC met de gedoogsteun van de VVD, zal dat voor de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) heel wat betekenen.

De waarde van de NPO

Deze partijen hebben de intentie om te bezuinigen op de NPO. Ik vind niet dat de NPO onschendbaar is, maar ik hoop 1 ding: dat men in Den Haag wel beseft dat de NPO een van de goedkoopste van Europa is. Wij moeten bovendien journalistieke programma’s kunnen blijven maken om de macht te controleren, mensen te helpen die de weg kwijtraken of in het systeem vastlopen.

Meld uw onderwerpen, dan maken wij er een punt van!

En dat is precies wat de redactie van Meldpunt elke week weer doet. Uw meldingen tegen het licht houden en zaken waarvan wij vinden dat ze niet deugen, openbaar maken en proberen op te lossen. Ik heb zin in al die 34 nieuwe uitzendingen in 2024. Wij zijn er klaar voor! Blijft u vooral uw onderwerpen mailen, dan maken wij er een punt van.

Geef een reactie

Reactie

    Over voeding zijn nogal wat misverstanden en loopt de voorlichting achter. Dat koolhydraten een vorm van suiker zijn en dus ook brood daarin een rol speelt wordt onder tafel gehouden. Net als de bewering dat vet slecht is zonder te informeren welke vetten volgens actuele gegevem
    Ns goed en welke vetten slecht zijn. Dat vetten en koolhydraten onze brandstof zijn en dat je ook praktisch zonder koolhydraten op vetverbranding kunt leven is ook zo een onderwerp. Dan nog het onzindelijke achterhaalde voorlichting over cholesterol. Het zal wel te maken hebben met de belangen van de voedselindustrie die uitspraken en studies sponsert.