Registeren Inloggen

We hebben nu ook een YouTube-kanaal

Meldpunt heeft vanaf nu ook een YouTube-kanaal. Op dit kanaal posten wij video’s met handige tips, tests van producten en vlogs van onze presentator Elles of wijkverpleegkundige Eline. Neem vast een kijkje en een gratis abonnement.

Ons YouTube-kanaal vindt u op deze pagina. Door een gratis abonnement te nemen, verschijnen de video’s van Meldpunt automatisch op de homepagina wanneer u YouTube opent. Laat ons weten wat u van ons kanaal en onze video’s vindt.

Geef een reactie

Reactie

    Wij hebben met stijgende verbazing gekeken naar uw onderwerp over houtkachels. Het is inderdaad zo dat bij verbranding van hout, fijnstof vrij komt. Wat ons echter bija van de bank deedrollen, was de test die door de “expert” werd gedaan. Dat was dus pure misleiding! Ik daag u uit om dezelfde test nogmaals te doen, maar dan in dezelfde omstandigheden. Dus de ‘kacheltest’ in de buitenlucht, of een motorvoertuig in een (bijna) gesloten ruimte! En geef dan nogeens de waarden door! Wat u deed, was appels met annanassen vergelijken! Het was een test, een multimedia-programma onwaardig en misleidend.