Registeren Inloggen

Opvallende meldingen: Grond blijkt toch van bewoner en niet van gemeente, recht op compensatie na nat festival DGTL? En gedoe met de lift in een seniorencomplex

Iedere week komen er diverse vragen en klachten binnen bij de redactie van Meldpunt. Zo lieten we al in oktober 2023 het verhaal van een vrouw zien die met de gemeente in conflict was over een stuk grond in haar voortuin. De gemeente was namelijk overtuigd dat dit van hen was. Rogier dook in de zaak. En nu heeft mevrouw ook nog eens materiaal dat het tegendeel bewijst.

Nat festival

En verder krijgen we de vraag of men recht heeft op compensatie wanneer een festival of concert niet loopt zoals gepland. Bijvoorbeeld wanneer deze deels ontoegankelijk is door flinke regenbuien en grote waterplassen in de festivaltent. Of wanneer een artiest 2 uur te laat op komt dagen, en u daardoor het concert deels moet missen om nog thuis te komen. Jantine zoekt het uit.

Lift kapot in seniorencomplex

Tot slot komt de melding binnen dat de lift stuk is in een seniorencomplex. Hierdoor kunnen de bewoners moeilijk of niet omhoog. Al helemaal niet als ze spullen of boodschappen moeten tillen. Kan dit voor hen worden opgelost met de verhuurder?

Bekijk hier de hele uitzending van Meldpunt van 5 april 2024.

(Foto: MAX)

Geef een reactie