Registeren Inloggen

Opvallende meldingen: Hoge kosten bij de apotheek voor niet gekregen service, te weinig gehakt in verpakking Albert Heijn en aanmaningen na gebruik decemberzegels

Iedere week komen er diverse vragen en klachten binnen bij de redactie van Meldpunt. Zo kregen we de melding dat een meneer een flink bedrag moest betalen voor begeleiding en een gesprek bij de apotheek na het ophalen van zijn medicijnen. Alleen heeft meneer helemaal geen gesprek gehad. Hoe zit dat?

Minder gewicht in verpakking gehakt bij Albert Heijn dan aangegeven

En een meneer koopt 1 kilo half om half gehakt bij de Albert Heijn. Wanneer hij thuiskomt en de inhoud van de verpakking zelf weegt, ziet hij dat er 25 gram minder gehakt in zit dan dat er op de verpakking staat. Komt dat vaker voor? En mag dat wel?

Aanmaningen na gebruik decemberzegels

Tot slot stuurt een meneer 27 kerstkaarten naar zijn vrienden en familie. Hij plakt er decemberzegels op, maar krijgt maar liefst 27 aanmaningen van ongeveer 4 euro. Waarom? En waar moet u op letten als u decemberzegels wilt gebruiken? In dit artikel gaan we in op de geldigheid en meer vragen.

Bekijk hier de hele uitzending van Meldpunt van 15 december 2023.

Geef een reactie