Registeren Inloggen

Opvallende meldingen: Lift IKEA niet toegankelijk, premie Interpolis bijzonder hoog, voordeur appartementsgebouw wordt niet gemaakt

Iedere week komen er diverse vragen en klachten binnen bij de redactie van Meldpunt. Zo kregen we de melding dat een mevrouw samen met haar man, die Parkinson heeft en in een rolstoel zit, naar de IKEA in Duiven wilt. Eenmaal daar blijkt echter dat de lift en roltrap alleen omhoog gaan. Dit maakt de winkel voor hen slecht toegankelijk. Kan het personeel hen niet helpen?

Bijzonder hoge premie bij Interpolis

Ook meldt een stel dat zij zijn overgestapt naar verzekeraar Interpolis. Maar nu moeten ze een wel bijzonder hoge premie betalen. Wat blijkt? Hun 37 schadevrije jaren, zijn niet meegenomen in het systeem. De klantenservice van Interpolis geeft echter geen uitleg. Kan Meldpunt iets voor het stel betekenen?

Voordeur appartementencomplex kapot

Tot slot krijgen we de melding dat de voordeur van een appartementencomplex al enige tijd kapot is. Bewoners krijgen het echter niet voor elkaar dat de deur wordt gerepareerd. Als de redactie belt, blijkt het toch een stuk sneller te kunnen.

Bekijk hier de hele uitzending van Meldpunt van 22 maart 2024.

(Foto: MAX)

Geef een reactie