Registeren Inloggen

Opvallende meldingen: Tablet van Samsung werkt niet meer, normale kassa’s verdwijnen bij Albert Heijn en heeft u recht op aanvulling PTT-pensioen?

Iedere week komen er diverse vragen en klachten binnen bij de redactie van Meldpunt. Deze week mailt een meneer ons dat hij erg boos is. Zijn tablet van Samsung, uit 2013, werkt namelijk niet meer omdat deze zogenaamd te oud is. Wat heeft Samsung hierop te zeggen?

Zelfscankassa’s nemen het over

Daarnaast krijgen we een melding van een andere meneer die zich verbaasd over de verdwijning van de normale kassa in het Albert Heijn filiaal in zijn buurt. Zijn vraag: kan er niet minstens 1 kassa met kassière overblijven voor het menselijk contact?

Heeft u recht op aanvulling PTT-pensioen?

Tot slot deelt Jantine mee dat er ontzettend veel reacties zijn gekomen op onze uitzending over het PTT-pensioen. Volgens MAX Ombudsman Rogier de Haan lopen namelijk veel oud PTT’ers – die gelijktijdig met hun partner pensioen opbouwden – in veel gevallen een aanvulling op hun pensioen mis. En dat heeft te maken met de overheveling van de pensioenen in 1989 van ABP naar KPN. En wat blijkt: dit speelt ook bij pensioenfonds PostNL. Wilt u weten of u mogelijk ook recht heeft op de aanvulling? U kunt hier controleren of u voldoet aan de voorwaarden.

Bekijk hier de hele uitzending van Meldpunt van 19 april 2024.

(Foto: MAX)

Geef een reactie

Reactie

    Goedemorgen,

    Ik zou graag willen weten of ik in aanmerking kom voor de aanvulling op mijn pensioen van PTT/KPN. Ik heb vanaf begin jaren negentig tot en met 2008 bij deze twee bedrijven gewerkt.

    Mvg Ron