Registeren Inloggen

Kerstgroet van Elles de Bruin

MAX Meldpunt beleeft een korte winterstop op tv tot 7 januari. Want kerstmis en nieuwjaar komen eraan. Dan komen er andere programma’s op tv. Voor het tweede jaar op rij gaat Nederland door corona de feestdagen vieren in kleine kring. Elles de Bruin, het gezicht van Meldpunt, brengt een korte kerstgroet.

Kerst in kleine kring

“Wie had gedacht dat we dit jaar weer kerst in kleine kring zouden moeten vieren? Ik in ieder geval niet. We zijn allemaal corona-moe en met de nieuwe variant van het virus Omikron wordt ons geduld vreselijk op de proef gesteld.”

Jong en oud

“Ik denk vaak aan alle oudere mensen in ons land, die als gevolg van de pandemie nog meer aan huis gekluisterd zitten. Maar ik denk ook aan alle jongeren. Die moeten nu in de bloei van hun leven een pas op de plaats maken. Ik heb drie kinderen en ik zie hoe ze ermee worstelen. Maar gelukkig is jong en oud veerkrachtig. En ik blijf geloven dat we dit gevecht met z’n allen aan kunnen. Ik geloof in de kracht van positief denken. We moeten dat volhouden.”

Houd contact

“En daarom ga ik er met mijn familie een mooie kerst van maken. Want het is belangrijker dan ooit om contact te houden, misschien niet aan de kerstdis, maar wel via een kaartje of per telefoon. Laten we niemand vergeten.”

“Ik wens u in ieder geval hele prettige kerstdagen en een gelukkig en vooral gezond 2022.”

Elles de Bruin

Kerst met de familie zonder ruzie en stress: Acht tips

Geef een reactie

Reacties (2)

    Ik wens iedereen fijne feestdagen en een covid-19 vrij 2022 toe.

    Elles, ook voor jou fijne “feestdagen” maar vooral goede gezondheid.
    Mijn waardering voor jou (en alle anderen) voor al het geweldig werk dat jullie doen voor de leden van MAX.
    Lieve groeten, Herman.