Registeren Inloggen

Martha (82) en Nanne (84) vinden elkaar via online daten: ‘Deze tijd is een cadeautje’

Nanne van Eijk (84) en Martha Conradi (82) hebben allebei al een heel leven achter zich. Wanneer ze als weduwnaar en weduwe alleen achterblijven, besluiten ze opnieuw op zoek te gaan naar de liefde. Ze schrijven zich in op een datingsite en hebben succes! Ze zijn nu al 6 jaar samen.

Stil in huis

Martha (82) is al 11 jaar weduwe wanneer ze Nanne (84) ontmoet. Na een lang en gelukkig huwelijk van 54 jaar, is het na het overlijden van haar man stil in huis. Dit geldt ook voor Nanne die meer dan 40 jaar samen met zijn vrouw is geweest. ‘Ik ben gaan daten omdat ik de warmte en gezelligheid miste’, vertelt Martha. Met een beetje hulp van familie en vrienden maken ze allebei een profiel aan op een datingsite.

Spannend

Het is natuurlijk heel spannend om ineens weer te gaan daten. En al helemaal op een datingsite met allemaal mensen die je niet kent. ‘Wat krijg je binnen? Wat kom je tegen?’, vraagt Nanne zich af. Martha had ruim de keuze toen ze actief was op het datingplatform. ‘Ik lag goed in de markt moet ik zeggen, dus dat was wel moeilijk in het begin.’

Een cadeautje

De bijzondere tijd die ze nu samen doorbrengen ziet Martha als een cadeautje. Martha en Nanne zijn erg actief in hun dagelijks leven en ze vinden het fijn om er samen op uit te gaan. Ook dansen ze veel samen. ‘Het heeft mijn leven opnieuw ingericht, schitterend!’, vertelt Nanne. Martha en Nanne hebben het geluk gevonden. Martha: ‘Het voelt vertrouwd’.

Aanrader online daten

Op de vraag of ze het anderen aanraden om online te gaan daten reageert Nanne: ‘Zonder meer! Want als je alleen thuis zit, zit je aan een lege tafel. Die tafel moet je zelf volmaken, er is niemand die je helpt met eten en lachen.’

Wilt u tips over online daten in deze tijd? In dit artikel schrijven we over online daten tijdens corona.

Helaas gaat online daten niet altijd goed en zijn er soms ook mensen met verkeerde bedoelingen. In dit artikel vertellen we waar u op moet letten.

Lees ook over de ervaringen van het MAX Opinie Panel met verschillende datingsites in dit artikel.

Geef een reactie