Registeren Inloggen

Elles test een mini camera | Wondere Wereld

Elles de Bruin duikt in de wondere wereld van de nieuwste applicaties en digitale apparaten die het leven makkelijker zouden moeten maken. Maar doen ze dat ook? In deze aflevering test Elles een mini camera.

Wat moet ik met zo’n camera?

“Een mini camera, waar heb ik dit voor nodig?” Dat is wat Elles zich afvraagt als ze de gadget van deze dag uitpakt. Het lukt haar om ermee te filmen, maar ze blijft zich toch afvragen: wat heb ik hieraan? Wat moet ik ermee? Film ik m’n buurvrouw? Houd je je kinderen ermee in de gaten? Ze begrijpt het nut van de camera nog niet helemaal.

Super trots

Na even oefenen, vindt Elles nog steeds geen echt antwoord op haar vraag. Want wat ze met de camera moet doen, blijft een raadsel. Toch is de missie van vandaag voor Elles persoonlijk zeer geslaagd. Sterker nog, ze is supertrots. Waarop? U ziet het in deze aflevering van de Wondere Wereld.

Meer Wondere Wereld?

Naast een camera, test Elles in andere afleveringen nog veel meer digitale apparaten. Van een elektrische buurtbakfiets, tot een drone. Wilt u meer zien van de Wondere Wereld? Dan kunt u hier nog een aflevering bekijken.

Elles test een buurtbakfiets | Wondere Wereld

(Foto: MAX)

Geef een reactie