Registeren Inloggen

Elles test een key tag | Wondere Wereld

Elles de Bruin duikt in de wondere wereld van de nieuwste applicaties en digitale apparaten die het leven makkelijker zouden moeten maken. Maar doen ze dat ook? In deze aflevering test Elles een key tag.

Key tag toch ingewikkeld?

Vandaag haalt Elles een soort sleutelhanger uit de doos. Ze ontdekt al gauw dat deze sleutelhanger kan helpen bij het vinden van sleutels of zelfs kinderen die (even) onvindbaar zijn. Dat klinkt handig en is vast niet ingewikkeld om te installeren, toch? Maar bij het lezen van de gebruiksaanwijzing breekt het zweet haar uit. En de letters zijn heel klein.

Hulp

Het is nog een hele klus, waarbij Elles zelfs een veel te groot mes uit haar la haalt om die vermaledijde sleutelhanger open te kunnen krijgen. De jongere generatie, die achter de camera staat, schiet Elles te hulp.

Zoeken naar sleutels

Er komt een verbinding tussen Elles telefoon en de sleutelhanger. En dan hoeft ze alleen nog even te zoeken naar haar sleutels. Kan de key tag haar helpen om ze te vinden?

Meer Wondere Wereld?

In andere afleveringen test Elles nog veel meer digitale apparaten. Van een mini camera en een elektrische buurtbakfiets, tot een drone. Wilt u meer zien van de Wondere Wereld? Dan kunt u hieronder nog een aflevering bekijken.

Elles test een tablet | Wondere Wereld

(Foto: MAX)

Geef een reactie