Registeren Inloggen

Elles test een tablet | Wondere Wereld

Elles de Bruin duikt in de wondere wereld van de nieuwste applicaties en digitale apparaten die het leven makkelijker zouden moeten maken. Maar doen ze dat ook? In deze aflevering test Elles een tablet.

Voegt een tablet zoveel toe?

In deze aflevering krijgt Elles een groot pakket bezorgd. Als ze de doos openmaakt, zit er een veel kleiner doosje in. Wanneer ze dit uitpakt, ziet ze gelijk dat het deze keer om een tablet gaat. Wat Elles zich de gehele serie en ook deze aflevering meteen afvraagt is: maakt het ons leven nou echt beter? Voegt een tablet nou zoveel toe? Er is al zoveel op de markt.

Zonder hulp

Gelukkig lijkt de tablet gebruiksvriendelijk te zijn. In het apparaat zelf zit een Nederlandse gebruiksaanwijzing, dus alles lijkt voorspoedig te gaan. Maar dan moet Elles het wachtwoord van haar wifinetwerk invullen, en dat kan ze zich niet herinneren. Lukt het Elles om de tablet zonder hulp aan de praat te krijgen?

Meer Wondere Wereld?

In andere afleveringen test Elles nog veel meer digitale apparaten. Van een mini camera en een elektrische buurtbakfiets, tot een drone. Wilt u meer zien van de Wondere Wereld? Dan kunt u hieronder nog een aflevering bekijken.

Elles test een buurtbakfiets | Wondere Wereld

(Foto: MAX)

Geef een reactie

Reactie

    Hallo Elles. Bedankt weer voor het leuke filmpje. Het is wel altijd bijzonder om te zien hoe kleine apparaten kennelijk in enorme dozen verzonden worden. Daar kan Max omroep misschien eens in duiken? Overigens, je was 3 kwartier bezig maar dat had met de tablet eigenlijk niets van doen. Het wifi wachtwoord vinden nam de meeste tijd toch? Bedankt en ben benieuwd naar de volgende. Fijne feestdagen.