Registeren Inloggen

Elles test een portable printer | Wondere Wereld

Elles de Bruin duikt in de wondere wereld van de nieuwste applicaties en digitale apparaten die het leven makkelijker zouden moeten maken. Maar doen ze dat ook? In deze aflevering test Elles een portable printer.

Speciale printer

Vandaag ligt er een wel heel speciale gadget op Elles te wachten: Een portable printer. Dit roept gelijk vragen op. Een portable printer, wat is dit? Waarom zou je dit gebruiken? Hoe kan hier een A4tje uitkomen? Moet Elles printpapier kopen? En waar moet ze beginnen?

Het lukt niet

Zodra Elles begint, loopt ze al gauw vast. Het registreren wil namelijk niet lukken, en dat blijkt een stap te zijn die niet overgeslagen kan worden om de printer te gebruiken. Daarom schiet de hele crew te hulp. Op de bonnefooi drukt ze uiteindelijk op “print”. Maar of er ook echt iets uit de printer komt, is nog maar de vraag. Want er zit toch geen papier in? En dan gebeurt er een wonder.

Meer Wondere Wereld?

In andere afleveringen test Elles nog veel meer digitale apparaten. Van een speaker en een elektrische buurtbakfiets, tot een drone. Wilt u meer zien van de Wondere Wereld? Dan kunt u hieronder nog een aflevering bekijken.

Elles test een key tag | Wondere Wereld

(Foto: MAX)

Geef een reactie

Reactie

    Hallo, weer genoten van het filmpje. In het begin maak je een goede opmerking over verpakkingen. Kunnen jullie daar eens aandacht aan besteden? Al die verschrikkelijke, niet recyclebare blisters, grote dozen met kleine dingetjes er in (zoals dat printertje)?

    Wel een opmerking. Vooropgesteld dat de printer niet op jullie WiFi zit zou ik willen weten hoe de app met de printer communiceert.

    Ben benieuwd naar de volgende Wondere wereld!